partner_artar_290px
Artar Brot

Van een kleine familiebakkerij naar een op kwaliteit- en klantgerichte industriële bakker.
Specialist in Turkse Broden met een uitgebreid assortiment van Mediteraanse broodspecialiteiten om thuis af te bakken. In 1987 richtten de Artar broers het familiebedrijf op in Leverkusen, Duitsland . Met veel passie, creativiteit en vakmanschap zijn zij erin geslaagd om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen en zich in de Duitse markt te vestigen.

Aanvankelijk werden alleen Turkse delicatessen rechtstreeks aan winkels geleverd . Geleidelijk aan werd dit steeds verder uitgebreid en zo liet ook de Duitse levensmiddelenhandel niet meer lang op zich wachten .

Als een gerenommeerd producent van private label merken met de beste kwaliteit is Artar Brot erin geslaagd om een uitstekende reputatie op zowel nationaal als internationaal terrein op te bouwen.

“Door onze samenwerking met Innovation Bakeries wordt onze marktpositie niet alleen elk jaar groter maar creëren zij door hun actieve en intensieve marktbewerking, met focus op innovatie , steeds weer nieuwe kansen.”
Algin Artar CEO, www.artarbrot.de

 

Tilly

Sinds 3 generaties heeft Tilly uit Nelling, Frankrijk hetzelfde beleid met betrekking op innovatie die de onderneming al drijft sinds haar oprichting. Tilly waarborgt een voortdurende inzet om de kwaliteit en de smaak van hun kort houdbare Franse briochespecialiteiten te verbeteren. De huidige CEO, Philippe Tilly nam de teugels van SA Tilly van zijn vader in 1985 over. Zijn ervaring en perspectief op de markt hebben de ontwikkeling van de onderneming gewaarborgd.

De resultaten van deze inspanningen hebben het bedrijf Tilly niet alleen gebracht naar een van de belangrijkste spelers in Europa maar ook in de rest van de wereld.

Tilly is nu overgenomen door Regals de Bretagne, een grote Franse Brioche fabrieksgroep van familie Christian Buton, waarmee de sterke groei voor de toekomst wordt zeker gesteld.
“Door jarenlange samenwerking met Innovation Bakeries konden wij onze strategie tot grote successen laten komen. Dit is mijns inziens te wijten aan de zeer betrouwbare en integere marktbenadering die zij alsmaar bewerkstelligen.”
Philippe Tilly CEO, www.tilly.fr